19-11-2017 UK-music concert - Vliegende Hollander

menu
Ga naar de inhoud

19-11-2017 UK-music concert

foto's
Zondag 19 november 2017.
Voor het eerst sinds tien jaar terug in De Brouwzaele, met het debuut van de orkestdirigent en een interssant programma werd een fantastisch concert gerealiseerd. De publieke belangstelling was goed, de zaal was gezellig ingericht in een 'cabaretopstalling' en alle muzikanten, van jong tot oud, zetten hun beste beentje voor. We hadden de steun van een aantal, voornamelijk Belgische, gastspelers die we nog vaan terug hopen te zien. De foto's werden verzorgd door Tanja Barendregt.
We willen iedereen die zich voor deze middag heeft ingezet heel hartelijk bedanken. Deze middag was het bewijs dat je door goede samenwerking en inzet iets moois kan neerzetten. Chapeau!!
Vrienden,

Ik heb de laatste dagen nagenoten van ons optreden afgelopen zondag. Ik vond de locatie zeer fijn om te spelen en de combinatie van de harmonie met de slagwerkers was geslaagd.
Daarnaast ben ik zeer tevreden omdat we een mooi en uitdagend programma gebracht hebben zoals we het brachten.
Toen ik in Terneuzen begon als dirigent had ik een paar prioriteiten waaraan ik met het orkest wilde werken. Dat ging voornamelijk over samenspel en balans. Afgelopen zondag lieten we zeer mooie dingen horen op dat vlak, zonder dat dit ten koste ging van andere elementen. Met name het belangrijkste van allemaal. We hebben mooi en muzikaal gespeeld.

23 november 2017
Jan-Huib Nas
<
>
Uitloggen
Terug naar de inhoud